mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Askar och servetter från Calligraphen

Hej alla fina,

Hoppas ni mår bra. 🙂

Tänkte visa vad jag beställde från Calligraphen inför Sophias dop. 🙂 Calligraphen erbjuder allt inför kalas, babyshower, bröllop, förlovning och andra roliga tillställningar. Besök gärna deras hemsida för inspiration.

Jag har varit kund hos Calligraphen i många år. Första gången jag gjorde min beställning var år 2008 inför mitt bröllop. Då beställde jag personliga servetter med namn och datum och andra gravyr gåvor. Har faktiskt sparat de i min bröllopsbox som minne. 🙂  Inför Michaels dop beställde jag en gigantisk dopskylt, sidenband med namntryck och lite annat kul. Ni kan se bilderna från hans dop HÄR!

Inför Sophias dop ville jag gärna ha personliga servetter med hennes namn och dopdatum och även presentaskar.

Asken bredvid servetten hittar ni HÄR! Asken innehöll choklad dragéer och är dekorerad av La Louna.

Sophias dop servetter i rosa färg och guldfolie. Så himla fina! Ni hittar de HÄR!

Denna ask heter: Fondo och har ett fint mönster på som tyvärr inte syns på bild. Ni hittar den HÄR!

Jag fick allt jätte snabbt så stort tack för snabb service och för att ni snabbt kunde svara på frågor jag hade. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats