Barn GPS klocka från Spectrafence | Mellose.se | Make up & Hairstylist
mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Annons

Barn GPS klocka från Spectrafence

Hej alla fina,

Hoppas ni mår fint. Ursäkta min dåliga uppdatering. Det har både varit strul med bloggen och sjukstuga här hemma sedan jul. Hoppas ni mår fint och att ni får ett fantastiskt år att se fram emot. 🙂

 

Michael fyller snart år och det har varit svårt att veta vad han ska få i födelsedagspresent. Under julen önskade vi kläder och några fåtal pedagogiska  spel/leksaker,  Nylien såg en annons om barn GPS klockor och jag har alltid tänkt att det skulle vara bra för honom att ha ett sådant. Som förälder och barn finns ju den där oron att man kan tappa bort varann eller liknande. Klockan kan vara bra att ha mm man ska gå på utflykter, lekland gallerior, resor ja, vad som helst där det kan finnas risk att man kommer bort. Så nu har jag i alla fall hittat den perfekta gåvan som nu är beställd till honom: GPS klocka från Spectrafence.

 

Titta gärna på detta klipp för att se en demo av hur klockan fungerar: LÄNK

 

Förutom en digitalklocka med GPS funktion så finns en annan fantastisk funktion: SOS knapp där barnet med ett knapptryck kan ringa till ett eller flera förvalda nr som  t ex till mamma. Du kan även ange vilken yta/radie som barnet får vistas på, skulle den gå utanför den angivna ytan så skickas ett automatiskt meddelande till dig. Detta är några av de finesser som finns med. 🙂 Jag berättade om klockan för Michael och han blev helt fascinerad över den. Bra för honom och bra för oss som föräldrar.

505409

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Annons
stats