mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

BeSafe RF i-size från Babyplus

Hej alla fina,

Hoppas ni mår bra. Ursäkta min dåliga uppdatering, men ibland räcker tiden inte till så det kan bli lite fler inlägg på instagram för er som följer mig (@mellose_se). Vi har länge varit på jakt efter en ny bilbarnstol till Sophia, eftersom Michaels gamla inte passade min bil. Vi har kollat och läst om lite olika märken på bilbarnstolar och och beslutade oss slutligen för den populära bilbarnstolen  BeSafe RF i-size som passar från nyfött upptill 4 års ålder. Jag beställde både bilsbarnstolen och isofixen från Babyplus. Jag var jätte nöjd med servicen jag fick när jag köpte Bugaboo bee5 och dessuto sparade vi lite slantar på att beställa den därifrån. Så ett tips till er som vill köpa en bugaboo eller annat ni behöver till barnen, kika in babyplus hemsida.

beafafe

BeSafe iZi Modular Rf i-Size (Black cab)

 

Lite info från BeSafe hemsida:

BeSafe iZi modular är ett modulsystem för bilbarnstolar som består av en ISOfix kompatibel bas och två bilbarnstolar. När barnet växer ur babyskyddet kan bilbarnstolen användas på samma bas. Basen kan justeras för att ge mer benutrymme för barnet, vilket innebär barn upp till en ålder av cirka fyra år (105 cm höga) kan resa bakåtvänt.

ENKEL INSTALLATION I BILEN

Babyskyddet och bilbarnstolen kan enkelt installeras på ISOfix-basen. Klicka bilbarnstolen på iZi Modular basen och sen är ni redo att åka.

iZi Modular-familjen är ett väldigt flexibelt system och babyskyddet kan även installeras med bilens trepunktsbälte.

95013-1

BeSafe iZi Modular i-size bas

KOMFORT FÖR DITT BARN

iZi Modular anpassar sig till ditt växande barn med justerbart nackstöd och bodyhugger. Det enkla magneter håller bältet åt sidan när det inte används. Den unika kombinationen av EPS och skum i stolen tillsammans med mjuk stoppning gör iZi Modular-familjen mycket bekväm. Olika sovställningar gör stolen till det det perfekta valet.

UTMÄRKT SÄKERHET

BeSafe iZi Modular har presterat utmärkt i krocktester och möter kraven av det nya reglementet UN r-129 (i-Size). Det förbättrade sidokollisionsskyddet, Side IMpact Protection + överträffar de högt satta kriterierna som Un r 129 ställer på en bilbarnstol. SIP + i kombination med en medföljande sittkudde och ett huvudskydd med extra stoppning säkerställer att bilstolskonceptet ger överlägsen säkerhet för det växande barnet genom hela användningstiden.

IZI MODULAR RF I-SIZE – BRA VAL ENLIGT FOLKSAM 2017

BeSafe iZi Modular RF i-Size utsågs till Bra Val enligt Folksams bilstolstest 2015 och 2017. ”Dessa stolar uppfyller hög standard utifrån de totala åtta parametrar som vägs samman för att avgöra bilbarnstolarnas förmåga att möjliggöra bakåtvänt åkande så länge som möjligt samt skydda ett barn vid en eventuell krock”, enligt Folksam.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats