Dags att avsluta bloggen? | Mellose.se | Make up & Hairstylist
mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Annons

Dags att avsluta bloggen?

Bloggens framtid…

Jag har länge funderat på att lägga ner bloggen, men har inte vågat eftersom att bloggen betyder väldigt mycket för mig. Det har varit min sidosysselsättning sedan år 2009. Bloggen har vuxit och jag har fått många nya kontakter och fått lära känna fantastiska läsare och kunder genom de här åren. MEN bloggen tar mycket av min tid (mer än man tror). Jag har alltid varit en person som haft många bollar i luften genom att kombinera studier + jobb eller flera jobb samtidigt. Ni som följt mig sedan start vet nog vad jag menar. 😉 Jag har börjat känna att det kanske är dags att lägga ner bloggen och även vårt företag: Modas.se, för att fokusera på annat (främst familjen)!

Sedan Michael föddes har jag och maken haft fullt upp med olika jobb, företag och vår son. Han har stöttat mig i allt och varit min klippa! Utan honom vid min sida har jag inte kunnat åstadkomma det jag gjort fram tills idag. Jag är så tacksam över honom! Det har varit tufft många gånger, men jag har alltid försökt att tänka positivt! Jag har alltid tänkt: “man fixar allt bara man har rätt inställning”. Nu vill jag fokusera på familjen, mig själv och min hälsa. Maken är snart klar med sina studier och kommer att behöva satsa på sitt nya jobb till 100% utan att ha två andra jobb att tänka på. Vi behöver göra såhär för att vi ska må bra tillsammans som en familj och för vår egen hälsa.

Jag vill tacka alla mina underbara läsare (gamla & nya) för att ni har följt mig och stöttat mig så länge. Jag har inte bestämt mig för att lägga ner mitt instagramkonto än: @mellose_se. Om ni vill så får ni gärna följa mig där. 🙂

Vad händer nu?

Jag kommer inte att radera bort bloggen (än), eftersom att jag vet att det är många som vill kika tillbaka i arkivet och ta del av olika tips och inlägg. Jag kommer att förvarna er innan den läggs ned helt och hållet. Dock vet man aldrig… det kan även hända att jag börjar blogga igen efter ett tag.

Jag kommer att blogga som vanligt någon månad till och sedan börja med att att ta en paus från bloggen ett tag, så får vi se vad som händer…

 

Vill ni komma i kontakt med mig så får ni gärna maila mig på: info@mellose.se

Kärlek till er alla! 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maja

  Nej
  Snälla ta inte bort, du är så duktig på allt och jag blir inspirerad av det du gör.
  I love u even if i dont know you
  Må gud välsigna dig och ditt hem

 2. Dina

  Hej,
  jag måste hålla med alla andra, att det är tråkigt att du lägger ner bloggen. Har följt den genom åren och fått många bra tips om ditten och datten, och beundrat dig för hur du hinner med allt! Men man kommer i ett stadie i livet då man måste, i alla fall för en tid, prioritera och sätta fokus på vad som är viktigt för stunden. Ens hälsa är det viktigaste. Mår man själv bra är man en bra förälder, maka, dotter, syster och kompis…Jag önskar dig lycka till i framtiden med din fina familj!

  1. mellose
   mellose

   Hej Dina,
   Tack för din fina kommentar. Det betyder mycket för mig. <3 Vi får se vad som händer. Jag tror att allt har en mening.
   Önskar dig det samma!

 3. Monica Persson

  Hej Melissa. Har följt din blogg och tycker den är underbar Du bjuder verkligen på dig själv och dina recept och bilder är SUPER!!! Men jag har många ggr tänkt, hur länge till ska denna kvinna orka med allt som hon gör, du har så mycket omkring dig och en dag orkar inte kroppen med att hålla det tempo du gör och då är det lätt att man går in i väggen… Även om jag älskar din blogg, så säger jag bara, DU GÖR HELT RÄTT, ta hand om dig själv och din lilla familj,DEN ÄR DEN ABSOLUTA DET VIKTIGASTE DU HAR OCH DIN HÄLSA… Ta en paus från allt och känn efter. I början kan det kännas svårt, men sen tror jag du bara kommer känna frihet… Jag la ner mitt Instgram, trodde aldrig det skulle ta såå mycket tid som det gjorde, insåg även mitt beroende, så idag är jag fri… Menar inte att det är något negativt, för det gav mig mycket, men som sagt det tar massor av tid och mycket annat…Jag önskar dig och din familj all lycka och att du lyssnar till ditt innersta och kroppens signaler.. Njut nu och släpp allt… Kram Monica

  1. mellose
   mellose

   Hej Monica,
   Tack för din kommentar. Jag uppskattar det väldigt mycket. Jag ska lyssna på mitt inre och känna efter vad som är bäst för mig och min familj.
   kram

 4. Zozo

  håller helt klart med Irini,
  vi finns och stöttar dig genom de hela men viktigast är att du trivs med ditt val
  <33
  ännu en gång massa kramar till dig 😉
  å lill prinsen

 5. Irini

  Du ska veta att vi alla stöttar dig genom ditt beslut Melissa, det kan inte vara lätt att underhålla en blogg när du har din familj och företag att tänka på och en massa annat…vill iallafall tacka dig för att du tagit din tid och bloggat

 6. Hilda

  Hej!
  Det kommer att kännas tomt utan din blogg. Du har inspirerat mig och många andra. Jag har inte alltid kommenterat, men jag har varit en flitig besökare…..men citat” alla gör vi våra val här i livet. Det svåra är att leva med de”. Jag hoppas att du gör come back senare, lika positiv och inspirerande som du har varit. Njut av din tid med din familj och speciellt med din son för att det går så fort…..och man ångrar sig om man inte har tagit vara på denna tid. All lycka till dig!,,

 7. Arev

  Jätte tråkigt, men viktigast att du tar det beslut du vill, Bästa Mellisa din bloog har varit en del av min vardag. Lycka till du fina!

 8. anna

  Kära Melissa!
  Din blogg har varit en underbar oas att träda in i (ha,ha såå smörigt det lät 😉 Men jag menar det verkligen du genomsyrar bloggen med en härlig känsla av en godhjärtad människa som bara önska väl och är posetiv till livet. Du har gett så mkt inspiration med dina matbilder, frisyrer, inredning ja allt du har tagit för dig. Det har varit roligt att följa lilla Michael hur han växer då det skiljer 1 mån tror jag mellan våra söner. När jag träffade dig på er t event så var du precis sådär härlig som man har fått uppfattning om att du är. Nej, bättre faktiskt. Så innan detta förvandlas till en roman så vill jag bara säga: Din blogg kommer vara SAKNAD och jag önskar dig och din familj allt gott i livet. KRAM anna.

  1. mellose
   mellose

   Hej bästa Anna,
   Tack för de fina orden och TACK för att du alltid tagit dig tiden att lämna en kommentar här på bloggen. Jag har verkligen uppskattat det. Som bloggare behöver man bli pussad och få uppmuntran. Det är trots allt kommit jobb bakom de här “inläggen”. Jag är jätte jätte glad att du har fått denna uppfattning om mig. Det är alltid det jag velat. Att mitt inre ska genomsyras utåt och här på bloggen. Det var jätte kul att få se dig på eventet! Tack ännu en gång för de fina orden. <3
   Önskar dig och din familj all lycka!

 9. Belo

  En förebild för många! Du är ett bevis på att en människa kan klara av allt här i livet med vilja. Från den första dag jag känt dig har du varit suverän på allt du lagt händerna på. Du har åstadkommit så mycket och verkligen lyckats med allt du gör, du ska vara stolt och nöjd❤ En kameleont är du min vän❤❤❤ En tjej som jobbar helhjärtat, sliter och ger 100 för allt hon bestämmer sig för!

 10. Ebru

  Vad tråkigt verkligen, jag har följt dig sen flera år tillbaka och du har verkligen hjälpt mig i köket med dina underbara recept haha. Självklart kommer familjen alltid i första hand och jag önskar dig lycka till. Och hoppas verkligen du kommer fortsätta styla! Vill verkligen bli fixad utav dig så fort någon närstående gifter sig:)) kram

  1. mellose
   mellose

   Hej Ebru,
   Tack för de fina orden. Åh vad kul att du följt mig så länge! Jag är glad att du uppskattar den inspiration du fått här på bloggen. Tills vidare kommer jag att fortsätta styla. Men vi får se hur det ser ut nästa år. Det börjar bli dags att snart planera ett syskon vettu. Med tanke på alla komplikationer och besvär jag hade förra gången, så måste jag ta en ordentlig funderare. Men du ska absolut höra av dig till mig om du har en bokningsförfrågan.
   Kramisss

 11. T

  All lycka till dig och din familj! Gör det som blir bäst för Er och inte för alla andra. Liksom dig har jag prioriterat annat och andra än min egna familj ( för att man är så ambitiös och så snäll/) och detta ångrar jag idag… Man får inte den tiden tillbaka! Kram på dig och ha det så bra..

  1. mellose
   mellose

   Hej bästa Dr T,
   Tack för din kommentar. Jag önskar dig och din familj det samma! Det är så lätthet att man försöker vara alla till lags, och så glömmer man bort sig själv.
   Tack för din förståelse

 12. Irini

  Tråkigt att du sen kommer lägga ner bloggen då alla tyvärr inte har instagram 🙁 har läst din blogg i flera år, varenda dag…kommer kännas tomt! Åh jag som vill att du ska styla mig när det ät min tur att gifta mig:(❤️

  1. mellose
   mellose

   Hej dästaste Irini,
   Jag vet att du har läst länge. Jag är så tacksam för alla fina kommentarer jag fått från dig. Du är en av få som uppmuntrat och pushat mig hela tiden här på bloggen. Det uppskattar jag så mycket! Behåll gärna mina uppgifter. Jag återkommer huruvida bloggen kommer att läggas ned tillfälligt eller permanent.
   Många kramar

 13. louise

  Ååh vad tråkigt för din blogg har alltid varit lika mysig och rolig att läsa men jag förstår dig. Viktigt att tänka på sig själv och familjen, det kommer ändå i första hand 🙂
  Dock får du gärna ha kvar din blogg ett par år tills jag har gift mig eftersom jag mer än gärna vill att du ska få fixa hår & make up då jag bara totalt älskar det du gör men.. det är ju ett par år kvar 🙂 haha! Önskar dig all lycka med allting, kramis

  1. mellose
   mellose

   Hej kära Louise,
   Tack för de fina orden och för din förståelse. Det betyder väldigt mycket för mig. Spara gärna min epost adress: info@mellose.se, så drar du iväg ett mail så fort du planerar bröllop! 🙂 Eller så får du ha koll på mig på instagram, hihi. Tusen tack ännu en gång för de vänliga orden.
   Många kramar 🙂

 14. sara

  NEj snälla!!!!! du kommer skratta nu men ja gifter mig om en månad och jag sa här om dagen till min mamma att jag inte behöver lära mig att laga mat för jag följer en blogg (din blogg) som lägger upp mängder med recept på arabisk mat. SÅ nej du får inte tabort din blogg eller recepten haha!! =)

 15. Linda

  Jättetråkigt att läsa, men har full förståelse och önskar dig och din familj all lycka. <3

  Dock önskar jag att du inte tar bort kontot. Som ung tjej som snart ska gifta sig är din blogg den bästa "kokboken" någonsin. Så spara gärna kontot för oss som inte kan de syrianska mattraditionerna, så vi också kan briljera lika bra som du gör på dina bjudningar.

  Många kramar

  1. mellose
   mellose

   Hej Linda,
   Tack snälla för de vänliga orden. Jag önskar dig och din familj det samma! 🙂 hahaha, vad gullig du är! Jag har ett tips åt dig och det är att spara alla recept på ett word dokument så har du de i datorn. Jag har inte tagit något beslut huruvida kontot kommer att raderas eller om jag endast kommer att ta en paus. Vi får se.
   Tack ännu en gång kära du 🙂

 16. Angela

  Åh nej 🙁 min absoluta favoritblogg sen dag. Men jag förstår dig och respekterar ditt beslut, bästa Melissa! Tack för dessa år och allt du delat med dig av. Du har inspirerat mer än du tror. Önskar dig all lycka med dina planer och jag fortsätter följa dig på instagram. Kram <3

  1. mellose
   mellose

   Hej min underbara Angela,
   Jag vill ge dig ett särskilt stort tack för att du har givit så mycket stöd genom bloggen, redan från första början. Det har betydligt så oerhört mycket för mig. Vi fick en concetion utan att ha setts irl. Jag önskar dig allt det bästa i livet! tusen kramar <3

 17. Zozo

  ååh vad tråkigt blev verkligen ledsen men huvudsaken är att du tar ett beslut som passar dig och din familj<3
  vad som än händer så kommer jag tänka tillbaka och jag önskar er all lycka o glädje <33

  lägg inte ner insta kära<3
  massa kramar

  1. mellose
   mellose

   Hej Zozo,
   Tack för de fina orden. Det betyder mycket! Vi får se vad framtiden har att erbjuda. Nu tar vi dagen som den kommer. 🙂
   kram

 18. nina

  tycker de e så synd att du ska lägga ner bloggen…har ingen instagram .har lärt mig mycket tack vare dig o din blogg Med vänlig hälsning nina

Annons
stats