Dekorationer av La Louna till Sophia | Mellose.se | Make up & Hairstylist
mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Annons

Dekorationer av La Louna till Sophia

Sophias dop var för mig helt magiskt och mycket bättre än jag någonsin kunnat drömma om. Arrangerat och anordnat av den duktiga dekoratören La Louna.  Hon har jobbat med stora tillställningar som bröllop, förlovningar, babyshower, dop och mindre intima tillställningar hemma. Vägen till henne var inte lätt…

 

Jag hade anlitat ett event företag som skulle ordna allt inför dopet: ballonger, tårta, favörs, dekorationer, blommor med mera. På grund av allvarlig sjukdom var de tyvärr tvungna att avboka mig ca en månad innan. Jag har fullförståelse, speciellt när det handlar om hälsan. Men det var så klart mindre kul för mig som hamnar i panik och måste boka allt i sista minuten.

 

En god vän tipsade om La Louna då hon hade att hon anlitat henne för bl a favors och enklare dekorationer inför hennes dotters dop. Jag tog kontakt med henne och besökte hennes butik. Hon var så proffessionel, duktig, hängiven och tillmötesgående under vårt första möte. Jag berättade om situationen och hon lugnade ner mig massor och bad mig lita på henne. Hon skulle ordna allt som hon kunde för att vi skulle få uppleva ett fint dop till min dotter. Hon frågade vad mitt tema var och jag berättade om en romantisk fransk trädgård med snabby chic tema. Hon fick helt fria händer att dekorera askar, favors, choklad, blommor, ballonger dekorationer på bordet; allt precis som hon själv önskar. Hon gjorde ett fantastiskt jobb och för mig ett mästerverk. Jag trodde Aldrig att det skulle bli sååå bra! Jag började gråta när jag såg hur vackert det var.

 

Det hade hänt tråkiga händelser inför dopet, saker som inte vart som jag ville med andra företag och en del saker blev jag tvungen att avboka, Jag höll hela tiden kontakt med Louna och berättade så klart om de saker som gått snett, men hon sa hela tiden: ” lämna allt på mig, jag lovar jag fixar allt. Snälla Oroa dig inte och tänk inte på något!” Sagt och gjort hon gjorde mer än vad hon hade behövt! Hon fixa det omöjliga bara nån dag innan och hon gör allt för att göra mig som kund nöjd.. Hon jobbar med hela hjärtat och hela sin själ för att man ska få allt precis som man önskar och mer än så… Inga ord kan beskriva hur evigt tacksam jag är, över att jag anlitade La Louna och att hon kunde fixa en del saker med så kort varsel. Hon är helt otrolig! Ingen utmaning var/är för liten för henne. Jag kan skriva hur mycket som helst om henne. men de som känner henne vet vad hon går för. Hon har trots allt över 20 års erfarenhet bakom sig.

 

Här kommer bilder från hennes mästerverk 🙂 Bilderna gör tyvärr ingen rättvisa på grund av dålig belysning i lokalen och inställningen på min kamera. Men Live var det helt amazing!


Dekorationsbordet/dessertbordet med ballong träd på taket och överisa ballongdekorationer

Mina ballonger som Lounas kollega fixat var helt fantastiska och långt över mina förväntningar.

Det här ballongträdet vid barnens bord var helt otrolig! Vilken skapelse! Barnen älskade den så mycket!

Louna ordnade såå vackra choklad favors och gåvor till gästerna. alla dekorationer och blommor var så vackra! Ville typ ta hem allt! 🙂

Lite detaljer: Sophias Dopväska som jag fick i gåva av min vän Tina och Sophias vackra dopljus som jag ordnat.

Jag fixade även Sophias bokstäver och det tog evigheter att hitta allt. Louna gör liknande bokstäver om inte finare så hade jag vetat det hade jag beställt från henne och sparat massa tid. Men resultatet på den fina skänken tillsammans med Sophias gästbok och favörs. Så fint arrangerat. 🙂

Louna tyckte vi skulle hänga Sophias festklänning innan det skulle vara dags att sätta på henne den.

Sååå fina detaljer 🙂 Succén bland godsakerna var hennes dadlar doppade i vit choklad. Helt magiska! de tog slut på en gång! Jag ska köpa massor sen innan jul och använda de som julgodis. 🙂

det var svårt att fota och få med allt fint på bild 🙂

Den här skänken var så vacker med gästernas dopgåvor.

De här chokladen var sååå fina! Älskade utsmyckningen i äkta vintage anda 🙂 fler bilder på favors kommer i ett annat inlägg.

Det fantastiska dessertbordet stylat av Louna. Älskade hennes ställningar till cupcakes, panacottan och de rosa sockerkakorna. Man kan använda de till allt möjligt bl a cokladfavors, blommor, ljus m.m.

Louna stylade även tårbordet med en fin blomkrans och fågelbur med blomarrangemang.

Fler bilder kommer…..

Vill ni komma i kontakt med Louna?

Adress till hennes butik:

La Lounas Creations

Malmvägen 47c, Sollentuna (Norr om Stockholm)

Öppettider: Måndag-Fredag: 11.00-18.00 Lördag 11.00-14.00

Telefon: 0704029989

Hemsida: www.lalouna.com (hemsidan är under konstruktion)

Facebook: @Lalounasweden

Instagram: @lalunacreations

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Meriam

  Nä, nu kan jag inte låta bli att kommentera detta! Varför lägger man ner pengar på en dop som igentligen handlar bara om att döpa ett barn. Jag blir så besviken på syrianer som blir bortskämda mer och mer. När Jesus döptes så gjordes det utan pomp och skryt. Men vårt folk överdriver så mycket att det börjar lika ett bröllop. Jag blev så chockad när jag hörde att ett dop hos syrianer kostar 50,000kr . Varför lägger man ner så mycket pengar när det finns så många som svälter. Barn som inte ens har kläder på kroppen eller mat på bordet varje dag. oavsett hur mycket pengar man har så är det oacceptabelt att göra så här. Barnet blir inte mer kristet bara för att mamma och pappa slänger pengar i sjön. Skänk dessa pengarna till behövande så har du lättare att komma in i himlen.

  Jag är inte uppvuxen med rika föräldrar, tvärtom så var vi fattiga och levde på bidrag. Idag är jag och min man höginkomsttagare men skulle aldrig drömma om att göra en sådan fest, pengarna sparar vi helger till utbildning för våra barn.

  1. mellose
   mellose

   Hej meriam,
   Respekterar din åsikt. Och kan hålla med dig till viss del. Absolut. Alla människor gör så klart som de önskar.

   Vad gäller att hjälpa behövande gör jag och min familj så gott vi kan. Mer än du anar. Och vi hjälper andra med glädje. Inget som jag behöver redogöra här, men hör gärna av dig per mail om du vill ha mer info. Tack

   Med vänlig hälsning,
   Melissa

 2. Samia

  Hej vill bara säga WOOOW vad snyggt det vart!! Vad kostade det om man får fråga? Vart ligger lokalen du hade i?

  1. mellose
   mellose

   Tack så jätte mycket. Vet ni p g a viss omständigheter så fick jag beställa/boka mer av Louna tjänster och jag har inte fått min faktura än. Tycker heller inte om att skriva ut priser å så. Men ta gärna kontakt med henne om ni är nyfikna. 🙂

Annons
stats