Dessertbord från Oh Cookies | Mellose.se | Make up & Hairstylist
mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Annons

Dessertbord från Oh Cookies

Hej alla fina,

Mitt favoritinlägg kommer nu och det handlar inget mindre än om bakelser och tårta som är min svaghet här i livet. Älskar godsaker! 🙂 Sophias kalas bokade vi bara några dagar innan (eftersom vi var tvungna att avboka helgen innan) och jag är så tacksam att det gick att få ihop allt så smidigt och bra. Hon som stod för tårtan är bland de första jag känner till som började med dekorerade tårtor och cupcakes för flera år sedan. Hon går under namnet @OhCookies1 på instagram och Facebook. Hon har varit på uppehåll, men är nu tillbaka och redo för nya utmaningar.

 

Jag är så glad att hon kunde baka åt mig med så kort varsel. Hon fick helt fria händer att skapa det hon ville utefter kalas temat. Jag skickade med cupcake boxar och godislådor från Zingland som hon kunde använda som inspiration till sitt skapande.

Jag måste faktiskt säga att jag aldrig fått så mycket komplimanger för en tårta i både utseende men allra viktigaste smaken. Den var otroligt saftig, och smakerna var fräscha och goda! Den kändes inte alls för mäktig eller för söt som de flesta “fin tårtor” brukar smaka. Det kanske kan bero på att jag skippade sockerpasta? ingen aning, men den var helt otroligt god! 🙂 Grannarna fick en bit tårta var och även de knackade på och berättade hur mycket de uppskattade tårtan. Det var jätte kul att höra. 

OhCookies: du gjorde ett fantastiskt jobb! Tack för ditt fina bemötande och för ditt fantastiska arbete.

Dessertbordet i vår matsal


Vaniljmuffins med krossade chokladbitar och ljuvlig smörkräm
Andra cupcakes dekorerade med färska blommor 🙂

Dekorerade kakor som matchar gåvolådorna från Zingland. Hur lika är inte dem? 🙂
Fler dekorerade kakor. 🙂

Mina mums mums i smak av jordgubb köpte jag från delicato. 

Mina macarons köpte jag på Lidl på frysdisken. Super goda och prisvärda 🙂

The Cake

Tårtan blev exakt som jag hade föreställt mig. Inget  komplicerat: en “enkel tårta” med färska blommor som jag valde ut hos Saffos blommor i Hallunda.

Tårtfatet köpte jag hos: Jessies Bakeshop

Lite fler bilder på tårtanNi hittar Oh Cookies på instagram: @ohcookies1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats