mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Ett lyckat event!

Hej alla fina!
Hoppas ni mår bra? Själv är jag ganska trött. Sitter och vilar med en kopp kaffe i handen. Igår hade jag fullt upp med städ, tvätt och matlagning! Sen var det dags att förbereda sig inför eventet på Luciano Padovan! Vi hade ett super trevligt event och det var många som handlade massa fina skor från Lucianos och smycken från modas.se! 🙂

Snart blir det jobb för min del. Jag hade gärna deltagit på eventet även idag, men det blir svårt tyvärr. Tack till er som kom och hälsade på mig! ❤️

Fler bilder kommer senare 😉

20131017-102947.jpgEn rolig bild på två trötta tjejer efter 21.00 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats