mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Första arbetsdagen + styling avslut 2013

Hej kära vänner,

Hoppas ni mår bra? Idag hade jag min första arbetsdag på det nya året. Jag hade äran att träffa en super gullig blivande brud. Vi testade lite olika idéer och känner att slutresultatet kommer att bli riktigt bra! 🙂 Jag längtar redan till den stora dagen! Tänk att varje gång jag möter en brud, blir jag lika uppspelt och glad vart enda gång! 😀 Det känns nästan som att det är första gången man ska styla en brud (på ett bra sätt). Man känner ett litet pirr i magen och massa positiva förväntningar. Ibland känns det nästan som att det är jag som ska gifta mig på nytt och jag tror att detta är en positiv fördel i mitt arbete och i mitt möte med andra. 🙂

Ebru: Bruduppsättning och brudmakeup

Jasmin: Bruduppsättning och brudmakeup

Selma: Bruduppsättning och brudmakeup

Zeyneb: Bruduppsättning

Jag önskar alla brudar all lycka i deras fortsatta framtid tillsammans med deras respektive! Det har varit en ära att träffa er alla! 🙂

Jag välkomnar detta år med öppna armar och ser fram emot nya spännande möten och kreativa jobb! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra Johansson

  Hej!
  Jag vill bara säga att du gör fantastiskt magiska uppsättningar och sminkningar! Aldrig sett någon som gör så fint som du! Är det lång väntetid på att få beställa dig? Jag skulle så gärna vilja att du gjorde min dag, men det är ju inte förens om kanske 5år har vi sagt då våra barn har blivit lite större (är gravid) Men om det skulle bli aktuellt, skulle du ha lust att hjälpa mig? Jag spar din mail och från och med idag så är jag en trogen följare på din blogg då den är väldigt intressant 🙂

  Hur mycket skulle det kosta för att göra en håruppsättning och en sminkning för t ex ett dop eller annan speciell tillställning?

  Ta hand om dig!
  Mvh Sandra

  1. mellose
   mellose

   Hej Sandra,
   Tack snälla för de fina orden. Det betyder jätte mycket för mig! 🙂
   Haha vad rolig du är! 🙂 Ca 1 år innan bör man boka, eller så fort man har ett datum. Om 5 år hmmm… vet inte om jag jobbar då. Men spara gärna min blogg/eller email adress och ta kontakt med mig då.
   Alla frågor gällande mitt arbete hänvisas till: info@mellose.se
   kramis

stats