mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Gårdagens middag :)

Hej alla fina,

Hoppas ni mår fint idag? :) Igår bjöd jag över min familj, morbror och hans fru (från Brasilien) och mina svärföräldrar på middag. Jag hade planerat att bjuda på en “vanlig” middag, men det blev (som vanligt) mezebuffé i sista minut. 😉 Jag planerade dagen innan vad jag skulle göra och sedan var det bara att inhandla alla ingredienser. 🙂 Mezebuffé är alltid populärt och uppskattas av de flesta, så det kan inte bli fel! 😉

Röror: Homous, aubergineröra, mhamara och morotstzatzikiVarma rätter: ugnsbakad klyftpotatis, vegetarisk vinbladsdolma, smördegspiroger med fetaost, mini pizzor (från Lidl), buffalovings, kyckling klubbor och kycklingfilé bitar.Sallad som innehöll: romansallad, rödpaprika, morötter, små gurkor, plommontomater, körsbärstomater, morötter, salladslök, persilja och rödlök. Dressingen serverades vid sidan om.

Till dessert blev det det: mammas varma ostkaka (k’niafe b jibne), choklad sockerkaka och mina små dessertskålar.

Och slutligen frukttallrik 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mellose
   mellose

   Maria,
   Jag köper färdig smördeg (fyrkanter), delar de sedan i två, Fylller med fetaost och stänger de som en ravioli. pensla med ägg eller olja och grädda i ugnen på ca 200grader tills de fått en fin färg.
   Klyftpotatisen förkokar jag. Jag låter de svalna, kryddar med salt, grillkrydda, svartpeppar, vitlök, citron och olja. Lägg in i ugnen och låt gräddas på 200 grader tills de fått önskad konsistens/färg. Rör om potatisen då och då. Tillsätt kryddor om så önskas.
   Kram

 1. Jonna

  Hej
  Jag mailade lite frågor till dig om bruduppsättningar, men har inte fått något svar.. Ska man kontakta dig på något annat sätt?

  1. mellose
   mellose

   Hej Jonna,
   Jag har inte hunnit svara på några mail igår. Tar igen det idag. Om du inte gått svar ikväll så maila igen. Ditt mail kan i så fall hamnat i skräpposten.
   Kram

stats