Ghd hårstyling | Mellose.se | Make up & Hairstylist
mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Annons

Ghd hårstyling

Hej alla fina,

Igår var jag förbi Mildh Press Showroom och fick kika på spännande nyheter från olika varumärken. Ett av mina absolut favoriter är så klart Ghd! Ghd är känt för sina fantastiska plattänger sedan många år tillbaka och dem har lyckats imponera gång på gång med nya verktyg som exempelvis ghd curve och hårfönar. Deras styling produkter är en klass för sig och något jag alltid använder som hårstylist!

IMG_9724

Jag har införskaffat Ghd Air som är designad i samarbete med professionella styling experter och är utvecklad för att du ska uppnå ett vackert och blankt hår varje dag samt att du får känslan av att du precis har varit hos frisören. 🙂 Det unika med ghd air är att den är utrustad med kraftfull professionell AC-motor och avancerad jonisk teknologi.

 

När du använder fönen kommer du märka hur snabbt den den torkar samt att den krusigt hår och lämnar ditt hår fantastiskt glansigt. Passar perfekt att kombinera ghd air med andra stylingverktyg från ghd.

ghd air är det idealiska verktyget för att skapa en salongslook hemma. Den är utrustad med följande egenskaper:

 • Avancerad jonisk teknologi: som ger silkeslent och blankt hår samt reducerar krus
 • Cool shot knapp: för att kyla ner och fixera frisyrens form
 • Professionell och kraftfull AC-motor: som ger en exceptionellt snabb torktid
 • 1800-2100 W
 • 2 munstycken: för att skapa varierande looks
 • Ergonomisk design: för lätt hantering och optimal kontroll
 • Avtagbart luftfilter: för snabb och lätt rengöring
 • 3m sladd

Mer info hittar ni på ghd hemsida!

 

Andra produkter som finns med på bild är bland annat:

ghd-shop-style-accessories-350px-1

 1. Ghd heat protect spray: Innehåller ghds Heat Protection System återfuktande ingredienser, hjälper till att skydda håret från direkt kontakt med värmestyling, föning av hår eller påverkan av miljön.
 2. Ghd advanced split end therapy: ghd advanced split end therapy är en leave-in produkt, som aktiveras av värmen från din styler. Produkten vårdar ditt hår, förebygger slitage och stänger kluvna toppar. Ditt hår blir rakare, mjukare och mer skinande.
 3. Ghd style Curl Hold spray: En lätt produkt som ger en överlägsen support till värmestylade lockar eller
  vågor. Från att vara mjuka och fina så kan de gå till att vara fräcka och sexiga. För att skapa dynamiska lockar och vågor, välj ghd Style produkter för lockigt hår. De aktiva ingredienserna hjälper till att ta bort anti-friss och statiskt hår, och ger dig en felfri look varje gång.
 4. Ghd Smooth and finish serum: Ett lätt serum som hjälper till att ta bort anti-friss och mjuka ut slitna toppar på stylat hår.
 5. Ghd Final Fix hairsprayGer en fast men mjuk känsla som hjälper till att reducera anti-friss och är resistent mot fukt. Perfekt när du har stylat den perfekta glamourösa dag- eller förförande kvällslooken.
 6. Ghd root lift sprayInnehåller en sammansättning som ger volym samtidigt som den gör hinnan på håret mjukare. Håret känns och upplevs fylligare efter föning av håret.De aktiva ingredienserna hjälper håret att behålla volymen och supporten. Håret känns fylligare och mer förförande under en längre tid.
 7.  Ghd total volume foam: Ger hela håret volym medan den skyddar den naturliga fuktnivån medan man fönar håret. De aktiva ingredienserna hjälper håret att behålla volymen och supporten. Håret känns fylligare och mer förförande under en längre tid.
 8.  Ghd final shine spray: En lätt dimma som ger glans och statisk kontroll på en gång, till ett färdigstylat hår.20844827-origpic-bd48b0
 9. Ghd paddle brush: Denna borste är det perfekta verktyget för mellan till långt hår. Denna breda yta gör att man kan föna större sektioner gör en silkeslen finish. Borsten är tillverkad av bokträ och vildsvinsborst,naturmaterial som är skonsamma mot håret och lätta att arbeta med.
 10. 99887740_1Ghd tail comb:Denna vid-tandade värmeresistenta, anti-statiska kam är perfekt för attreda ut vått, torrt eller stylat hår. Denna hjälper även till att fördela produkter jämnt i håret från roten till toppen innan styling..
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Annons
stats