mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Ghd ultimate travels

Hej alla fina,

hoppas ni mår bra. Idag kom bästa budet på länge! Min efterlängtade ultimate travelset från ghd!

När jag reser korta eller längre resor brukar jag alltid packa med: Hårfön, hårborstar, plattång och ev locktång som är några av mina måsten i resväskan! Nackdelen är att de tar så mycket plats och väger mycket, speciellt hårfönen.

 

Nu har Ghd har samlat sina två bäst säljande stylingredskapen – ghd platinum® stylern och ghd flight® travel hairdryer i ett gåvoset som passar perfekt till handbagaget.


IMG_0186

ghd flight® travel hairdryer väger endast 400g, är kompakt och har en stor prestanda – den är allt du behöver för en perfekt hårföning, när du reser. Med en kombination av rörlighet och stor prestanda, är ghd flight® 60 % lättare än en ghd aura® professional hairdryer, men har ändå 85 % av prestandan. Med en effektfull motor, hopfällbart handtag och ett läckert kopparfärgat munstycke för en centrerad luftström, har denna travel hairdryer allt du förväntar dig av en ghd produkt.

ghd platinum® black styler; äntligen en styler du kan använda helt utan att kompromissa. ghd platinum® stylern använder en ´safer-for hair heat´, som ger ett perfekt rakt hår med en dragning. Det är även bevisat att håret blir friskare*, starkare* och glansigare** vid användning av ghd platinum®. Denna styler ger dig det bästa resultatet, samtidigt som risken för skador i hårets struktur minskas med över 50 % och håret blir 20 % glansigare.

 

mer info hittar ni på ghds hemsida!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats