mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Hårstyling: Fingerwave/ borstade vågor

Dagens styling på vackra Gabriella: Vi lockade hela håret och borstade ur lockarna för att få till fingerwave känslan/effekten i hela håret. Detta är min favorit styling på utsläppt hår 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Zozo

  Hej vackra melissa! Du är såå otroligt duktig.
  Jag har en fråga
  Jag har rätt så långt hår ända ner till där svanskotan och tjock vilket gör att det är svårt att styla och platta eller ens bara ha de som hästsvans men vill gärna ha kvar längden. Till frågan kan jag tunna ut håret? Hur då? De är så tråkigt då jag alltid har samma frisyr
  Om det är tunt så kan man platta osv. Men vet inte hur jag ska göra…kanske nån video klipp du känner till?
  Sorry! Blev mycket i ett

  Trevlig helg annars/ kram

  1. mellose
   mellose

   Hej Zozo,
   Tack för din kommentar. 🙂
   Det går faktiskt att tunna ut håret hos en frisör samtidigt ändå behålla längden som du önskar.. Jag vill passa på rekommendera en god vän som är grym på klippningar. Hon heter Rania och jobbar på Hår 3000 i Stockholm City (östermalmstorg mittemot cafe albert).
   Lycka till! 🙂

stats