Hemleverans från Mathem | Mellose.se | Make up & Hairstylist
mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Annons

Hemleverans från Mathem

Hej alla fina,

Hoppas ni mår bra. Jag hade planerat storhandla, igår, men helt ärligt så orkade jag inte med det. Jag brukar behöva besöka minst två matbutiker eftersom allt inte finns på ett och samma ställe. Jag valde därför att testa att handla på nätet och i förr igår la jag min första order hos Mathem.

IMG_8997

Jag tror jag satt i timmar och gick igenom deras varor. De har sååå stort sortiment! Jag blev verkligen så glad över att hitta allt jag söker på en och samma plats. En del varumärken var lite okända, men tummen upp för deras ekologiska alternativ! Jag brukar ha problem att hitta brett sortiment av frukt och grönt, och det slutar alltid med att jag får åka till olika matbutiker för att komplettera vår matkasse. Det som brukar vara svårast att hitta är ekologiska päron (michaels favorit) och granatäpple. Jag beställde även ekologiska grönsaker som blomkål, palsternacka så kan man lätt koka upp lite åt gången och tillaga bra mat till Sophia.

IMG_8999

Det var så kul att få sitta och läsa om varje produkt! Jag kom på att jag glömt handla en del grejer sista minuten, så jag gick enkelt in och ändrade min beställning/lade till varor och betalade.. Jag hatar känslan när man kommer hem från matbutiken och inser att man faktiskt glömde få med sig det viktigaste, men som småbarnsförälder är det lätt att glömma. Jag kommer definitivt använda tjänsten många fler gånger

Ni måste verkligen testa om ni inte redan gjort det! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Annons
stats