mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Inspiration: Pink blush & Ivory wedding theme

Bröllopsinspiration till alla nyblivna brudar som planerar bröllop i vår och sommar. I år är det fint att blanda puderrosa och ivory i bröllopstemat med inredning, blommor och tårta.

Bra färgkombinationer att blanda mellan är puder rosa, ivory tillsammans med guld eller silver.
Vem blir inte sugen på att gifta sig igen när man ser dessa bilder? 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mimmi

  Hej Melissa 🙂 Först vill jag bara tacka för en jättebra blogg, älskar att sitta och kolla här och särskilt i sminkkategorin. Riktig inspiration och du är sååå duktig.

  Tänkte fråga dig en sak angående ögonformer med tanke på att jag har typ -1000 kunskap när det kommer till ögonsminkning, och att jag kan knappt lägga ögonskugga utan att se ut som en överkörd panda. Jag har ”likadan” ögonform som pernilla wahlgrens dotter, bianca, när jag är osminkad (kan bifoga lite bilder på henne här under) och jag vet inte ens vad det är för sorts ögonform. Kan du hjälpa mig med det, alltså vad det är för ögonform haha? Och hur man lägger ögonskugga på bästa sätt? Menar alltså inte att du ska dedikera ett helt inlägg om detta haha men ett svar här skulle uppskattas väldigt mycket.

  http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages//1880477.jpg

  http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages//1859391.jpg

  http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages//1897653.jpg

  http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages//1982986.jpg

  Tack på förhand. Önskar dig en bra dag! 🙂

  1. mellose
   mellose

   Hej Mimmi,
   Tack för din kommentar och för de vänliga orden. Det är lite svårt att säga hur du ska sminka dig på bästa sätt! Jag måste nästan se dig live för att kunna hjälpa dig. Varför bokar du inte en sminkng på makeupstore eller hos mig så kan jag kanske ha en liten konsultation för dig.

   allmänt råd är att testa! Man ska pröva sig fram: börja med ljusa färger för att sedan öka på. Testa tjock samt tunn eyeliner, lek med bågen (uppåt eller rak). Exprimentera dig fram till det som känns bäst. Learning by doing 🙂

   lycka till

stats