Johanna Bjurström | Mellose.se | Make up & Hairstylist
mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Annons

Johanna Bjurström

Hej alla fina,jo

Ni som har följt mig ett tag vet att jag är intresserad av både skönhet och hälsa. Men på senare tid känner jag att jag inte mår 100% bra och ständigt trött. Jag vet att det kan vara småbarnslivet, men det spelar liksom ingen roll hur mycket jag sover, så är jag ändå alltid trött. Under graviditeten började jag få klåda i horbotten och konstiga exem på ansiktet. Min hudterapeut brukar alltid säga att vårt yttre brukar alltid tala om för oss hur vi mår i det inre. Så jag visste att något inte står rätt till, men frågan är vad? Jag diskuterade detta med min kompis Natelin och hon berättade om Johanna Bjurström som arbetar som hälso- och livsstilscoach.

 

Johanna är utbildad homeopat, näringsterapeut, inom funktionsmedicin, coach, hudterapeut, mikronäringsterapeut och PT. “Genom att ta ut det bästa av alla världar, så har jag tagit fram min egna filosofi om vad hälsa är. Nyckeln är att få fram vad just DU behöver träna på, utifrån DINA förutsättningar. Jag ser alltid till en helhet och studerar dig och dina behov. Många gånger går vi enbart till en coach, eller till en kostrådgivare eller en personlig tränare. Tänk om du kunde få allt i ett!” Skriver hon på sin hemsida. Läs gärna om hennes resa som är oerhört intressant, då kommer ni att förstå hennes filosofi och vision.

 

Jag har nu beställt en livsstilsanalys där hon kan se över mina värden och vad exakt jag behöver för näring, mental träning och motion m.m.Här tittar hon utförligt på mina näringsämnen, hur jag äter idag, min träning, vilka tankar jag går och bär runt på osv. Hon utgår alltid från individen och vad just man behöver och därför kan det bli olika beroende på situation och behov. Allt spelar roll både, fysisk och psykisk hälsa. Men hon hittar en plan som fungerar för för alla utifrån våra behov samt vardag.

 

Förutom att hon hjälper människor med olika problem/behov driver hon även en utbildning Johannas Academy som startar nu i januari. Det som är nytt med det är att du inte bara blir Auktoriserad Hälso & livsstilscoach utan också jobbar med dig själv. Det är inte förrän du själv är i balans du kan hjälpa andra. Här kan ni läsa mer om utbildningen. Jag har även anmält mig till hennes nyhetsbrev för att få hälsotips varje torsdag till min mail. Detta gör ni på hennes hemsida: www.johannabjurstrom.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Annons
stats