Julen hemma hos oss :) | Mellose.se | Make up & Hairstylist
mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Annons

Julen hemma hos oss :)

Här får ni se några snabba bilder på vårt vardagsrum efter att man pimpat med lite julpynt. 🙂 Jag ville köpa nytt pynt i år, men har tyvärr inte haft tid, så det blev de gamla klassiska färgerna rött och guld här hemma. 🙂

Nu känns det riktigt mysigt här hemma. Det enda som saknas är att sätta i gång eldstaden och lite klappar under granen. 😉

Dekorerade braskaminen med de personliga julkulorna som jag beställde förra året på dinbild.eu20131210-130021.jpg

Älskar mina julkulor! 🙂
och här får ni se en  närbild på vår julgran 🙂

Michaels reaktion när han såg julgranen, var inte som förväntat! Jag trodde han skulle riva ner hela granen. Men istället gick han försiktigt fram och kände på granen och kulorna. Får hoppas att det håller i sig. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Daniella
  Daniella

  Så himla fint! Var inne igår på hemsidan som gjorde julkulor men dem tar inte emot fler beställningar, så typiskt! Allt snyggt ska alltid ta slut 🙂 Jätte fint verkligen

 2. Laylanbaker

  Hej Melissa asså ja svimmar av ditt fina vardagsrum
  Exakt så vill ja ha när jag flyttar till eget snälla snälla snälla vart kan ja köpa en sådan kristallkrona som du har ja vill ha en exakt likadan ja ber dig hjälp mig stora kramar Gud vilken fin smak du har på alllllting

  1. mellose
   mellose

   Hej Laylanbaker,
   Tack för din fina kommentar. Vad roligt att du gillar mitt vardagsrum. Jag själv har tröttnat på allt och vill gärna ändra om det, hihi. Min kristallkrona i brons är specialbeställd från Syrien. Den väger ca 50kg, så den är tung! Men jag älskar den!
   många kramar

Annons
stats