mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Lite nytt: Primers


Jag har laddat upp med lite fler primers här hemma bl a:

 

1. Sensai By Kanebo: Cellular Performance Brightening Make-up Base:

En make-up bas som används före appliceringen av foundation. Gör huden klarare och vackrare från den allra första appliceringen. Innehåller SENSAI CELLULAR PERFORMANCE´s fem exklusiva huvudingredienser mot hudåldrande. Återfuktande puder som ger maximal återfuktning och gör din hud ungdomligt len och mjuk.

Passar alla hudtyper.

Verkan:

  • BRIGHTENING POWDER: Gör huden klarare och vackrare från den allra första appliceringen.
  • Smälter in i huden lika lätt som ett serum. Dess överlägsna återfuktande effekt bibehåller huden återfuktad i flera timmar.
Rek pris: ca 700kr

 

2. Smashbox Photo Finish: 

En primer som gör din hy jämn och perfekt inför applicering av foundation. Sammetslen, ofärgad, lätt formula som hjälper till att minska synligheten av fina linjer och porer och gör att hyn ser sammetsmjuk ut. Kan användas enbart eller under foundation. Förlänger hållbarheten av din makeup. Innehåller A och E-vitamin, druvkärnsextrakt samt grönt te. Oljefri.

Volym: 30 ml
Användning 
Applicera med fingertopparna 1 pump Photo Finish Foundation Primer på rengjord och fuktad hy. Följ eventuellt upp med din favoritfoundation. För att tämja frissigt hår prova med en liten mängd Photo Finish Foundation Primer i vått eller torrt hår.
Rek pris: ca 300kr

3. The Porefessional från Benefit:
En perfekt primer som jag använder väldigt ofta på mina kunder. Jag använder den som ett komplement till mina primers. Jag applicerar gärna denna på T-Zonen om det behövs.
Rek pris: ca  300kr

 

4. Stay Don’t Tray från Benefit
Denna primer vs concealer används på ögonlocket och under ögonen innan applicering av concealer. Den ljusar upp samtidigt som den håller hela kvällen! 🙂
(Benefit finns att köpa på Sephora eller på nätet)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tara

    Hej
    Vill fråga hur sydde du din sons namnetiketteter? För han ? Var det svårt ? Sonen ska börja förskolan snart så jag förbreder 🙂
    Tack på förhand

stats