mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Make up: Lejla

Nyligen hade jag äran att sminka en gammal elev till mig: Lejla. Super söt tjej som jag tyckte om redan jag praktiserade som medielärare. Hon har idag vuxit till sig och jobbar som journalist samt krönikör för Södra sidan. Hon driver även en blogg på finest. Jätte kul att se att det går bra för henne. 🙂

Sötaste Lejla 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ebru

  Suuupersnyggt!!
  En fråga bara om den inte är för privat, funderar du på att jobba på skola som lärare någongång med tanke på att du har utbildning ?:)

  1. mellose
   mellose

   Hej Ebru,
   Tack för din komplimang. Det är absolut inte för privat fråga. För tillfället har jag inga planer att jobba som lärare inom media, men jag skulle gärna vilja jobba i mediebranschen i framtiden,
   kramis

 2. Sanna

  Hej! Jag älskar din blogg…. Finns alltid massa bra tips från dig! Nu undrar jag… jag har länge velat börja träna och funderar på att träna med en PT för att komma igång. Blir så glad när jag ser hur duktig du har varit och undrar om du tycker att de är bra att använda sig av en PT. Hur många timmar körde du med din PT? 🙂

  1. mellose
   mellose

   Hej Sanna,
   Tack snälla för de vänliga orden. Det betyder mycket för mig! 🙂 Jag tycker absolut att du ska ta hjälp av PT. Hur många timmar man behöver är ganska individuellt. Det beror på hur “hemma” du känner dig på gymmet. Jag var ganska lost med både kost och träning, så det blev ganska många timmar. Det bästa är att boka in sig på ett pass med en PT och gemensamt titta på dina mål och kanske samtidigt kika på ett kostschema. Gina_basus på Worlclass är verkligen super duktig. Men jag vet inte vart du bor så du måste titta runt lite. 🙂
   önskar dig lycka till 🙂
   kram

stats