mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Min Bugaboo Bee5 är här!

Hej alla fina,

Hoppas ni mår bra.

Nu har jag äntligen fått min vagn Bugaboo bee5 som jag beställde från Babyplus. Jag beställde först Complete Black, men ångrade mig när jag fick den. Jag kontaktade kundservice på Babyplus och de var jätte hjälpsamma, så jag fick byta ut den mot aluminium chassi istället.  Jag är så nöjd med mitt köp! Vilken körglädje! Lätt att köra runt och svänga med. Nu ska det bli spännande att lära sig alla dess funktioner!

 

Igår testkörde vi vagnen när vi skulle handla från olika matbutiker och jag måste säga att det är första gången Sophia inte gnällt eller skrikit i en butik. Jag hoppas och tror att det beror på vagnen. Om barn inte sitter bekvämt eller trivs i vagnen så gnäller de lätt. Jag har två andra vagnar och har märkt detta tydligt. Jag är super nöjd med mitt köp och ser framemot att använda det flitigt. 🙂

IMG_2552

En glad Sophia 🙂

IMG_2564

Min stora tjej 🙂

Sun Breezy solsufflett

 

x_large

 

Förutom den klassiska svarta suffletten beställde jag Sun Breezy Canopy i grå färg som jag tänkte ha till sommaren eller för extra varma dagar.

 

Sun Breezy solsufflett:

– Tåligt material som är vatten- och oljeavvisande.
– Solskyddsfaktor UPF 50+ (utom nätpanelerna).
– Med ett fönster som öppnas och stängs med blixtlås för extra ventilering och lätt åtkomst.
– Med integrerat solskyddsnät som dras ut för extra skydd.
– Enkel att installera och maskintvätta.
– Välj bland säsongens olika färger och mixa och matcha med liggdels- och sittdelsklädseln.

 

Kika gärna på deras hemsida för mer information och prisuppgifter. Har ni frågor, tveka inte att höra av er till dem.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats