mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Min julklapp från USA :)

En annan trevlig julkapp jag fick på posten igår var mina efterlängtade fransar från House of Lashes! De har gått åt som smör och kunderna älskar dem! 😀 Synd att de inte finns att köpa här i Sverige. 🙁 Beställer man från USA, så får man räkna med att betala tull och skatt för varorna. 🙂

Jag beställde mina favorit modeller: Noir Fairy, Bombshell, Bohemian princess, Hollywood glam och lite franslim. 🙂

Denna modell är min absoluta favorit: Noir Fairy. Beställer man 3-pack så blir det lite billigare 44 dollar (annars 50 dollar).

Ni hittar den HÄR! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats