New in: Sport-Bh från Yajlee | Mellose.se | Make up & Hairstylist
mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Annons

New in: Sport-Bh från Yajlee

Jag älskar träningskläder och tights, men om det är något jag har brottats med så är det svårigheten att hitta en bra, bekväm och fungerande sport bh. Tyvärr känns det som att de flesta är gjorda för kvinnor med mindre byst. Jag har genom åren köpt både från vanliga sport affärer och underklädesbutiker. Inget har funkat! för ett tag sedan blev jag tipsad om yajlee som faktiskt är ett företag som enbart fokuserar på sport-bhar för olika typer av kvinnor.Finns även bra sport Bh:ar som är specialanpassade för kvinnor som genomgått bröstförminskning eller bröstförstoring samt vanliga sport:bhar.

 

för cirka två veckor sedan fick jag hem min sport bh från Yajlee i modellen Lotta och jag har hunnit använda den till vardags och träning. Jag är verkligen positivt överraskad av dess egenskaper: Den har bred ryggknäppning och öppningsbara axelband. Passar även perfekt för dig som är gravid.

 

Förutom min fantastiska sport:bh fick jag även hem min nya flaska från Lifefactory samt nya träningstajts från Casall.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. kriss

    Hej. Försöker hitta ditt recept på bloggen där du marinerar ost som runda bollar och förvarar i olja.. vet inte vad de heter

Annons
stats