mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Annons

Nya produkter: Zo skin Health GSR system

Hej alla fina,

Idag tänkte jag berätta lite om mina hudvårdsrutiner och en stor del av mina produkter kommer från Zo Skin Health. Jag är såååå nöjd med deras produkter och ett måste för mig nu när sommaren närmarsig och talgen börjar öka allt mer och mer. Min rengöring består av deras ”getting skin ready system” som förklaras här nedan.

ZO® GSR System

ZO® GSR: Getting Skin Ready är ett program i olika steg som förklaras tydligt på deras hemsida.

 

1.Rengöring med: Offects® Exfoliating Cleanser

Oljefri formula som reducerar talg och tar bort döda hudceller

Rengöringen är det första steget i behandlingen av alla hudtyper och är extra viktig om du har fet hud. Nyckeln till att komma till rätta med fet hud är att varsamt exfoliera matt och torr hud där bakterier frodas, reducera talg i huden och neutralisera fria radikaler.Offects® Exfoliating Cleanser gör allt detta och mer därtill. Rengöringskrämen innehåller E-vitamin – den viktigaste antioxidanten för en sund hud.

 

2. Scrub: Offects® Exfoliating Polish

Förebygger och behandlar.

Innehåller runda magnesiumkristaller som exfolierar döda hudceller och ger huden ett renare, slätare och jämnare utseende. Men fördelarna sträcker sig längre än så. A-, C- och E-vitamin och C-vitaminester ger ett kraftigtantioxidantskydd som gör att de aktiva ingredienserna tränger in i huden och verkar mer effektivt.

 

3. Ansiktsvatten toner: Offects® TE-Pads Acne Pore Treatment

Kontrollerar talg, motverkar finnar och avlägsnar döda hudceller

Överproduktion av talg ger en fet och problematisk hud där bakterier kan frodas vilket ökar risken för att finnar, pormaskar och förstorade porer uppstår. Offects® TE-Pads rengör porerna på djupet med 2 % salicylsyra som tar bort sebum och exfolierar döda hudceller som annars kan blockera porerna. Innehåller inflammationshämmande och lindrande växtextrakt.

Kommentarer
mellose

Kommentera

Annons
stats