mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Nytt: Grayce är tillbaka!

Nu kan jag meddela alla våra kunder att vi har fått in  Elena Glorias populära örhängen Grayce återigen till vårt lager. Jag är glad att dessa örhängen så blivit populära! Vi har inte sålt så många exemplar av något smycke som dessa två. Jag måste få ta åt mig äran lite grann, då grundidén till designen bakom Grayce kom från mig, hihi. 😉

 

Ni hittar örhängena HÄR!

Tjejerna bakom detta varumärke är så himla duktiga och de slutar aldrig att häpna sina kunder och återförsäljare! Gång på gång tar de in vackra, unika och exklusiva smycken! Det ska bli spännande att även snart får ta del av Elena Gloria Home’s utbud! 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mellose
   mellose

   Hej Maria,
   Jag förstår dig. Har själv varit student. 🙂 Håll utkik så kanske det kommer något erbjudande inom kort. Eller så får du önska de till julklapp, tycker jag. 🙂
   kram på dig 🙂

stats