mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Nytt smink från MAC Cosmetics

Igår pysslade jag hela dan bland mitt smink; slängde en hel del och lade undan sånt som man inte vill slänga, men kanske inte använder för tillfället. hihi Igår köpte jag nya skuggor från MAC, PRO Palette samt PRO Palette eyeshadow insert. Paletten är perfekt om man vill ha “alla” skuggor på en och samma plats! I denna palett har jag skuggor från: make up store, Face Stockholm och MAC. Det var inte lätt att sätta dit MUS och FACE skuggor. Vissa gick sönder helt och hållet! 🙁 men det gick bra över lag. 🙂 Jag kommer försöka att köpa skuggorna utan burk, för att lättare kunna placera de i paletter i framtiden. När det gäller MAC ögonskuggor så kan man köpa enbart skuggan eller “refil pan” som de kallas.:) Det skiljer en liten slant på priset också. 🙂

Jag fick med mig nya skuggor: Typographic (super bra ögonskugga om man gillar “smokey eyes”), Cranberry, Sable (bra som grund skugga), All that glitter (personlig favorit!) och Grain.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. P

  Hej grym blogg har du! Tänkte fråga dig angående din vagn är du nöjd med den? Säljs den endast i nätet? Medföljer allt för endast 5000 kr?:)

  1. mellose
   mellose

   Hej p,
   Jag var jätte nöjd med den speciellt liggdelen. Nu när Michael är stor använder vi en Brio sittvagn.
   Priset stämmer. 🙂 och den finns endast på nätet så som jag vet 🙂
   Lycka till!
   Kram :))

stats