mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Photoshoot: Dita <3

Idag  var jag bjuden på frukost hemma hos min vän Silvi. Efter den goda frukosten fotade jag 100 bilder på hennes söta dotter Dita som är 6 månader gammal. 🙂 Det blev väldigt fina bilder faktiskt! 🙂 Här har ni ett smakprov på några av dem. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej!
  Jag heter Sara och är tvåbarnsmamma, jag bloggar om min vardag som studerande och om min träning, har nu gått ner 58 kg!! Jag älskar tatueringar, fotografering och djur; har t ex sugar gliders, kameleont och hundvalpar.

  Jag kommer snart börja med ett nytt projekt i min blogg där vi kommer få träffa en intressant person i veckan och jag tycker att det kommer bli superkul!

  Ta gärna en titt på min blogg:

  http://hajnal.se/

  // Sara en tatuerad tvåbarnsmorsa

stats