mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Rabattkod: hjärtan

Tänkte tipsa er om att vi nu har 40 % i rabatt på alla halsband från Snö of Sweden!Passa på att handla redan nu! Klicka in er HÄR! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anna

  Tack för ditt svar fina Melissa. Jag hittade inlägget, det låg under en annan kategori än där jag letade. Efter 2 dagars letande hittade jag den 😉 Ska testa dina tips, fast jag brukar ha i värmeskydd då håller dom lite bättre men inte tillfredsställande. Brukar även spraya efteråt. Ska testa med hårmoussen. Är det någon speciell du tänker på? Normal/hård el. en med värmeskydd? Gillar dock inte när håret blir stelt av produkterna.
  Vet du om saltvattensspray ger samma stadga som ett värmeskydd el är det ett bättre alternativ kanske?
  Sorry, för det långa inlägget.
  kramis.

  1. mellose
   mellose

   Hej Anna,
   Nästa gång du letar efter ett inlägg, använd google sökfunktion och skriv t ex mellose spray eller mellose snickerkaka tex då kommer inläggen fram. Hårmousse skulle jag ta volymmousse, den från Goldwell är bra, finns säkert fler. Om man inte har naturligt strävt hår så dör lockarna väldigt fort utan rätt produkter. Mitt hår håller väldigt bra utan hårvårdsprodukter, men det är olika från person till person. Saltvatten spray är bra för att uppnå volym och strävhet i hårbotten.
   kramis

 2. anna

  hello girl!

  Du tipsade om en spray för länge sen som skulle hålla lockarna länge. Tror det var en saltvattensspray, men nu kan jag inte hitta det inlägget. Kommer du ihåg vad det var el om du har någon annan bra produkt som ska hålla lockarna? Har nämligen ett silkeslent hår så lockarna går ur på två timmar. Man kommer till en fest i lockigt hår och går hem med två vågor i håret. Du har en gudinnas hårsvall mashalla 😉

  1. mellose
   mellose

   Hej Anna,
   Jag ska leta upp inlägget och publicera den igen. För att lockarna ska hålla bra, gäller det att spraya håret med hårspray eller värmeskydd innan du lockar håret. Har du väldigt fallnde hår kan du massera in hårmousse i blött håt, torrföna och sedan locka.
   Tack finaste <3

stats