mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Sophias ballonger från Ballongbud

Hej alla fina,

Hoppas ni mår bra. Det blir lite inlägg nu om Sophias kalas och denna gång om ballongerna. Jag har fått minst 10 privata meddelanden på instagram där många följare har frågor om vart jag köpt en del saker och därför känner jag att det är enklast att tydliggöra det i olika inlägg för er och hoppas ni får inspiration till egna kalas. 🙂

Ballongerna till Sophias kalas beställde jag från Therese via BallongbudJag har tidigare varit nöjd utav hennes arbete både inför Michaels 3 år och 4 års kalas och det kändes givet att kontakta henne ännu en gång inför Sophias 1 års kalas.. Nu ville jag ha något som påminde om Sophias dopballonger sk “ballongmoln” eller “ballongträd”.. Jag ville att färgerna skulle gå ihop med temat för kalaset så jag valde mintgrön, två nyanser av, rosa och vit. Hemma piffade jag till de med lite murgröna och färska blommor och slutresultatet blev så bra.

The dessert table

Before

After:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats