Sophias partyartiklar från Zingland | Mellose.se | Make up & Hairstylist
mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Annons

Sophias partyartiklar från Zingland

God kväll alla fina,

Nu är man hemma efter en dag på vift med familjen. Har försökt förbereda lite inlägg och bilder från kalaset igår. Jag iglar att sortera inläggen för att man lättare ska kunna hitta det man söker på bloggen. 🙂

Jag har länge drömt om att få skapa ett romantiskt, shabby chic kalas, men det svåraste har varit att hitta blommiga kalas artiklar.. Jag googlade länge och hittade sååå fina saker, men det mesta var från USA. Men letade lite till och såg att Zingland sålde exakt de party artiklar som jag var beredd att beställa hem från eBay.  Så ni kan förstå min glädje! Förutom de hittade jag de tjusigaste engångstallrikar i rosa som påminner om New Wave från Villory & Boch.

 

Temat heter: Frills & Spills och jag köpte nästan allt i det temat: papperstallrikar, gåvopåsar, kaklådor/godislåda, pappersmuggar, servetter, Cupcake/muffinsbox, Cupcake/muffinsformar samt vimpel banderoll.

IMG_1805

Tallrikarna hittar ni här!

Servetterna hittar ni här!

Pappersmuggar hittar ni här!

Glasflaskorna är köpta på ÖoB och såldes i 6-pack. : Jag bytte endast ut sugrör och lade till namnetiketter.

IMG_1820

IMG_2028

Gåvoåsarna hittar ni här!

Etiketterna hittade jag på Ica Maxi. Det stod “homemade” på de, men det gjorde mig inget. Jag använde de som namnetiketter och på godisburkarna.

IMG_1855

Kakboxarna hittar ni här:

IMG_1797Dessa fantastiska rosa tallrikar hittar ni här!   IMG_1793

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats