mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Styling + Ghd eclipse tutorial

Hej alla fina,

Hoppas ni mår bra? Ursäkta min dåliga uppdatering. Det har varit fullt upp med jobb idag. 🙂 Efter jobbet drog jag och maken till SKHLM med syrrans familj och fortsatte vidare hem till dem efter. Vi hade en lugn och skön lördag med andra ord. 🙂

Idag hade jag äran att styla en vacker dam inför hennes examensmiddag med hennes familj. Hon ville ha en enkel och glamorös hårstyling. Jag invigde min nya ghd eclipse och körde på vintage inspirerade vågor. Riktig hollywood glam! 🙂 Det var första gången jag använde min ghd eclipse och jag måste säga att jag är jätte nöjd med den. Jag tänkte skriva lite mer om den och ghd gold när jag använt de lite mer. Ni kan så klart läsa mer om deras produkter på ghd’s hemsida.

[videofyme id=”4836326″ width=”500″ height=”320″ class=”aligncenter”]

Jag gjorde ett litet snabbt klipp på hur jag fick till hennes look! 🙂

Suzans Make up 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats