The dress & hair :) | Mellose.se | Make up & Hairstylist
mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Annons

The dress & hair :)

Här kommer närmare bilder på min klänning som kommer från märket Sherri Hill. Det är en gammal modell (ca 5 år) som jag sytt om (överdelen) hos en sömmerska. Blev så himla nöjd med resultatet! Har inte känt mig så fin på länge faktiskt, hihi.  Alla som är mammor vet att man ibland vill känna sig så där extra fin. :)<3

Ni får ursäkta kvalitén på bilderna. Vissa är tagna med systemkamera och de andra med mobil. 😉

Framsidan hade en fin öppning med spetskant längst hela vägen. Överdelen var också i spets 🙂
Baksidan av klänningen med släp 🙂

Mitt fina uppsättning fick frisören Bashar äran att göra! Det är andra gången jag gör en uppsättning (i hela mitt liv) och den var precis sådär i min smak/stil! Älskade frisyren så himla mycket! 99% av gångerna har jag utsläppt hår med hollywood vågor (som jag älskar), men kan definitivt tänka mig sätta upp håret lite oftare. Jag som jobbar med styling borde kanske vara lite mer van, men det är jag faktiskt inte, eftersom att jag anser att jag har för smalt ansikte för uppsättningar. Men Bashar bevisade mig fel. 🙂 Riktigt go kille som jag verkligen kan rekommendera! Kontakt info finner ni nedan…:)

Örhängena kommer härifrån! 🙂

Tack för min fina uppsättning! 🙂

Vill ni komma i kontakt med Bashar?

Facebook: Bashar Hairstyles

Mail: Basharhairstyles@live.se

Instagram: Basharhairstyles

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elvira

  Woow jätte fint! Vet du adressen till salongen han jobbar på? Skulle vilja besöka och prata med han om praktik plats.

 2. Maryam

  wooooooow jätte fint du är Gumman,och klänningen och spets o blommor allt sååå inne just nu,och du har blivit såååååå smaaaal!Puss o kram finaaaste Mellose!

 3. Nina

  Riktigt vacker!!!! Synd bara att klänningen inte finns att köpa längre. Hade gärna velat ha en sådan. Jag har en konstig fråga till dig nämligen tujorna som syns bakom dig på bilderna,har du någon aning om vad de heter? Kram

 4. dalya

  Hej

  din uppsättnig, smink, smycken och klänning skulle vara bara SÅDÄR om någon annan hade de på sig, men personligen tycker att ditt leednde och ditt fina hjärta gjorde att visar uppsättningen så himla fin, örhängena bara glänser, ditt smink blir härligt och att blommorna på din klänning bara dansar, jag menar att du är finast än allt du har på dig och det du som gjort att man bara säger WOOW

  älskar bloggen men hoppas med mer detaljer och bilder

  kramar

  1. mellose
   mellose

   Hej Bästa Dalya!
   Stort tack för din fina kommentar och för att du alltid tar dig tiden att kommentera här. Tack för de fina och värmande orden. Det betyder oerhört mycket för mig. <3
   Tack för att du tänker på det här sättet om mig.
   Önskar dig det bästa!
   kram

Annons
stats