mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Tips: Hårbottenproblem

Hej alla fina,

Hoppas ni mår bra? 🙂 Jag träffar dagligen kunder, vänner bekanta som lider av hårbottenproblem. De brukar alltid fråga mig om jag kan rekommendera någon bra produkt för just detta problem. Något som jag absolut INTE tycker att man ska använda är Head & Shoulders. De hjälper tillfälligt/temporärt och sedan ökar problemen igen med tiden (efter användning). Det är viktigt att använda slongsprodukter speciellt när man lider av hårbottenproblem! Jag tänkte att jag idag skulle tipsa er om Waterclouds Relieve serie som är framställd just för detta ändamål! 🙂

 

(1) Relieve Active Shampoo

Är ett schampo för alla hårtyper och hårbottenproblem. Fuktgivande special schampo som avlägsnar mjäll och klåda. Lugnar irriterad skalp och har en kylande effekt samt återställer håret och hårbottens rätta fuktbalans. RELIEVE produkterna är oparfymerade och innehåller inga färgämnen samt är fria från parabener. Produkten har inte testat på djur.

Instruktioner: Skölj håret och schamponera grundligt, skölj ur noggrant. För intensivare effekt låt schampot verka 2-5min avsluta med Oil Cur Hairmask.

 

(2) Relieve Mild Shampoo

Är ett milt schampo för alla hårtyper och hårbottenproblem. Ett schampo du använder när du inte har så stora problem eller vill hålla mjäll och klåda borta. Lugnar irriterad skalp och har en kylande effekt samt återställer håret och hårbottens rätta fuktbalans. RELIEVE produkterna är oparfymerade och innehåller inga färgämnen samt är fria från parabener. Produkten har inte testat på djur.

Instruktioner: Skölj håret och schamponera grundligt, skölj ur noggrant. Avsluta med Oil Cur Hairmask.

(3) Relieve Oil Cure Hairmask

Ett effektivt fuktgivande och utredande hårmask som minskar mjällbildning, klåda och rodnad. Lugnar irriterad skalp och har en kylande effekt samt återställer håret och hårbottens rätta fuktbalans. RELIEVE produkterna är oparfymerade och innehåller inga färgämnen samt är fria från parabener. Produkten har inte testat på djur.

Instruktioner: Används i samband RELIEVE Shampoo för maximal effekt. Massera in i fuktigt hår, skölj noga.

(4) Relieve Tonic

En Leave-in intensiv kur som förebygger mjäll och klåda samtidigt som den svalkar, mjukgör och återfuktar torr hårbotten. RELIEVE produkterna är oparfymerade och innehåller inga färgämnen samt är fria från parabener. Produkten har inte testat på djur.

Instruktioner: Applicera i hårbotten och massera lätt. Kamma håret så att tonicen fördelas jämnt över håret och hårbotten. Skölj Ej ur.

Besök gärna Waterclouds hemsida för mer info om produkterna.

Följ gärna produkternas bruksanvisningar för bästa resultat!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. m

  Oh herregud detta kunde inte komma mer lägligt. Har haft så ont i hårbotten att det inte är sant senaste två veckorna. har sökt svar som en dåre. ska testa detta

 2. L

  Tänkte tipsa om att headandshoulders är bra till att ta bort de orange/röda tonerna i håret, funkar bättre än silver schampo för mig med brunt hår:-)

 3. Lotta

  Hej. Jag har testat dessa produkter och dom innehåller sulfater men dom är helt parabenfria och utan några konserverings medel inga färg ämnen heller. Fungerade utmärkt på mitt hår och nu är jag fri från klådan och mjällen i hårbotten. Värd att testa 🙂

 4. Ninna

  Åh tusen tusen tack finaste Melissa! Precis vad jg behöver! Har stora problem med detta 🙁

  Har du sj använt dessa produkter? Vet du om schampot är sls fri? Asså att dom inte innehåller sulfater

  1. mellose
   mellose

   Hej Ninna,
   Glad att du uppskattar mins tips! Jag har haft problem med detta i tonåren. Jag använde head & shoulders och problemet blev värre. Idag har jag inte detta problem. Det är många som lider av det och jag kände att jag var tvungen att kolla upp detta. Hoppas du blir av med problemen snart.
   Kram

stats