mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Tips: Yves Saint Laurent Touche eclat

Hej alla fina,

Hoppas ni mår bra? 🙂 Jag har fått ett nygammalt beroende, hehe. 🙂 För några år sedan började jag använda YSl’s concealer/highlighter: Touche eclat, men slutade att använda den p g a felanvändning. Jag använde den på helt fel sätt och fick därför dåliga resultat. Men idag när man jobbar med smink, har jag lärt mig att blanda produkter för att få rätt effekt/nyans.

 

Jag använder denna concealer i kombination med make up store’s cover all mix för att få perfekt täckning under ögonen. Om man inte är så mörk under ögonen, kan man använda denna helt separat under ögonen och för att highlighta kindbenen. Detta är mitt nya beroende helt klart! Älskar den! 🙂

Beskrivning

Touche Eclat är en YSL concealer som döljer mörka ringar under ögonen och fungerar som en highlighter. Använd YSL Touche Eclat kring ögonen, på röda partier och kring näsvingarna. Med denna YSL concealer är det enkelt att se pigg och fräsch ut! Touche Eclat är en storsäljande YSL concealer som är populär världen över.

Concealern från YSL passar alla hudtyper och finns i fyra nyanser. 

1 – mycket ljus till ljus hy med rosa undertoner
2 – mycket ljus till ljus hy med gula undertoner
3 – medium hudton
4 – mörkare hy med neutrala undertoner
5 – medium hudton med oliv och gula undertoner

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tjeje85

  Jag har också den concealern och har använt den i över ett år. Jag ska no byta från nr 2 till nr 1 insåg jag nyss av ditt inlägg. Är mer rosa och inte gultonig.
  När tycker du man ska ha den, innan eller efter att man lagt sin foundation? Jag använder id mineralfundation. Jag applicerar concealern först för jag tycker det är enklast så och sedan har jag på id. Tror att mycket av effekten som den ger försvinner när jag lägger på foundation. Hur gör du?
  Kram

  1. mellose
   mellose

   Hej Tjej85:
   Det är viktigt att använda rätt nyans för att få bra effekt. Ett tips är att använda 1 + 3 för att få en bra nyans. Jag brukar alltid applicera concealer efter foundation för att undvika att bli för kakig under ögonen. Kramis

stats