Vår eller vinter? :) | Mellose.se | Make up & Hairstylist
mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Annons

Vår eller vinter? :)

Hej alla fina,

Hoppas ni mår bra. Här är det fullt upp med jobb och lilla tösen som tar all min tid. Jag tycker att det är så svårt med vädret just nu. Ena sekunden har man vårjackan och en timma efter vinterjackan. Hoppas sommaren blir bra dock. Innan jag plockar bort påsksakerna tänkte jag visa er hur vi dekorerade med enkla knep hemma.

 

Fågel i glasburk så enkel och fin från butiken TGR i Skärholmen. De kostade 15kr/st (om jag inte har fel). De kan man hänga också. Älskade våra påskägg. Äggfärgen köpte jag på EGs Fyndmarknad i Botkyrka.

Min påskarrangemang med lite olika nötter och talanda choklad.

Godisbrickan till gästerna (som vi åt mest av) 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats