Workout4wellness | Mellose.se | Make up & Hairstylist
mellose

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Annons

Workout4wellness

Hej alla fina,

Hoppas ni mår bra. Igår började jag mitt första pass på Mamma Bootcamp via @Workout4wellness.. Det är powermamman Alexandra Jägren, personlig tränare och gruppträningsinstruktör som grundtat den. “Hennes vision är att smitta alla som kommer i kontakt med Workout 4 Wellness med träningsglädje och kämparanda”..

ladda ned

Blev tipsad om denna bootcamp via min kompis Kristina som går sin andra omgång. Träningen är upplagd 3 ggr/vecka i en månad. Man kör då varierande träning olika dagar som t ex Styrketräning, konditionsträning och en mix den tredje dagen. Vi jobbar samtidigt med appen “mammamage” som finns att ladda ned på appstore.

 

Information om mamma bootcamp:

“Bootcamp Mamma är säker och anpassad träning för dig som är gravid eller nyförlöst. Det bästa är att barnet är med och du behöver inte tänka på barnpassning. Vi kör styrka, HIIT och mammamage. Allt för att du ska kunna komma tillbaka till en stark och funktionell kropp.”

Förutom mamma bootcamp erbjuds personlig träning, Bootcamp hardcore: som är en tuff, funktionell träning i grupp för dig som vill förbättra styrka, smidighet och balans.

 

Under passen tar man med sig sina barn och jag var lite skeptisk till Sophia, eftersom hon lätt kan bli uttråkad och otålig, men det gick hur bra som helst. Skulle man behöva avbryta träningen för att byta blöja, trösta barnet eller mata, så funkar det jätte bra och sedan komma igång igen under passets gång.

 

Jag har tyvärr inte kommit igång med träningen sedan Sophia föddes. Det har bara blivit svårt att få till det. Jag kände att jag behövde hjälp och motivation till att komma igång och denna Bootcamp är verkligen perfekt för alla mammor som vill stärka sin kropp efter graviditeten.IMG_6782

Passet var tuffare än vad jag trodde och jag har idag världens träningsvärk! Ser verkligen fram emot morgondagens pass. 🙂

 

 

Besök hemsidan HÄR!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mellose

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hoppas att ni får en trevlig helg, här hemma i marbella har dagen bjudit på en strålande sol o så hoppas jag att helgen fortsätter ☀️🌴

Annons
stats